Om huurders in gemeente Brummen met een laag inkomen te helpen met energie besparen zoeken wij klushulpen. 

Klushulp worden. Iets voor jou?

Om huurders in gemeente Brummen met een laag inkomen te helpen met energie besparen zoeken wij klushulpen. 

Ben jij iemand die handig is en die het leuk vindt mensen te helpen energie te besparen? Heb je 2 of meer dagdelen per week beschikbaar? Wij zoeken van februari tot en met december 2024 ZZP-ers, medewerkers of vrijwilligers voor ons team van klushulpen voor de actie ‘Bespaarhulp voor huurders’ in de gemeente Brummen. We gaan graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden te verkennen. Woon je ook in gemeente Brummen? Reageer dan in ieder geval.

Bespaarhulp voor huurders

De actie richt zich op huurders met een laag inkomen. Eerst gaat een collega van je naar de mensen thuis, inventariseert de situatie en bespreekt met hen wat ze nodig hebben en welke maatregelen getroffen kunnen worden om energie te besparen. Per huurder is een gemiddeld budget van €100,- beschikbaar om maatregelen uit te voeren. Als klushulp ben je beschikbaar om de afgesproken maatregelen aan te brengen. Je maakt hiervoor zelf een afspraak met de bewoner.

Wat ga je doen?

Als klushulp kom je op afspraak bij de mensen thuis om de maatregelen uit te voeren die door de bespaarhulp zijn geadviseerd. Je moet daarbij denken aan het aanbrengen van kleine maatregelen (LED lampen, tochtstrips, waterbesparende douchekop, etc), het inmeten en ophangen van gordijnen, het ophangen van een Infrarood paneel of andere kleine aanpassingen.

Wat verwachten wij van je?

Je bent een vriendelijk en geduldig persoon die graag en zonder vooroordelen aan de slag gaat bij mensen. Je bent handig, kunt zelfstandig werken en omgaan met flexibele werktijden. Je beschikt over een rijbewijs en je maakt gebruik van eigen gereedschap.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een leuk team, van waaruit je zelfstandig aan de slag gaat. We sluiten een ZZP-samenwerking, dienstverband of een vrijwilligerscontract met je af.

Brummen Energie en deA

Wij zijn twee energiecoöperaties die samen met de gemeente Brummen werk maken van duurzaamheid en energiebesparing. Je bent onderdeel van een project waarin we mensen helpen die het moeilijk hebben om hun energierekening te kunnen betalen.

Aanmelden

Wil jij klushulp worden? Mail dan liefst vóór 15 februari een korte motivatie met CV naar info@de-.nl

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met Henk Schukken via henkschukken@de-a.nl of telefonisch: 06-53477567