Informatieavond Isolatieactie | Eerbeek

Datum
6 juni 2023
Tijd
20:00 tot 21:00
Locatie
Tjark Riks centrum, Derickxkamp 2A, 6961 DL Eerbeek

De zomer is een ideale periode voor renovatie van je huis. Op 5 juni start Brummen Energie daarom een isolatieactie. Tijdens deze actie kunnen bewoners van de gemeente Brummen isolerende maatregelen laten uitvoeren. Lokale en regionale bedrijven doen een aanbod voor vloer-, spouwmuur-, dak- en glasisolatie. Er zijn diverse subsidies beschikbaar voor woningisolatie.

Start Isolatieactie

De actie start met twee informatieavonden: op 5 juni in Brummen en op 6 juni in Eerbeek. Tijdens deze bijeenkomsten is er informatie over de meest voorkomende vormen van isolatie. Zoals spouwmuurisolatie, één van de meest effectieve besparingsmaatregelen. Wanneer heeft na-isoleren van je spouwmuur zin? En hoe doe je dat natuurvriendelijk?

Informatief programma

De actie wordt georganiseerd door energiecoöperatie Brummen Energie, samen met gemeente Brummen. Ze leggen niet alleen uit wat deze actie inhoudt, maar ook wat je kunt doen om je huis te isoleren. Energiecoaches zijn aanwezig. Je kunt een afspraak met hen maken voor een advies bij je thuis.

Dubbel glas vervangen?

Ook is er informatie over het vervangen van glas. Het vervangen van oud dubbel glas kan een behoordelijke energiebesparing opleveren. Wanneer is het de moeite waard, en wanneer niet? En hoe vraag je subsidie aan?

Tijdens de avond zijn lokale bedrijven aanwezig voor informatie over hun aanbod. Voor en na het programma is het mogelijk met hen in gesprek te gaan.

Informatieavond Woningisolatie

 • 19.30 Inloop en informatie en contact met leveranciers en Brummen Energie
 • 20.00 – 21.00 uur informatieprogramma
  – Waarom isoleren
  – Wat houdt deze actie in
  – Welke subsidie is er beschikbaar
  – Welke bedrijven voeren de isolatiemaatregelen uit
  – Hoe aanmelden
  – Wat kan de energiecoach doen
 • 21.00 – 21.30 Mogelijkheid voor gesprek met de energiecoaches en deelnemende bedrijven

Kom je ook, meld je aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik kom graag naar de informatieavond in*

Je gegevens

Aanhef*
Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.