je koophuis

Stappen zetten voor een duurzaam huis


van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? wat zal ik doen?

je koophuis

Van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Vraag je je af wat te doen? Wij helpen je!

Wat kan er bij jou?

De meeste mensen verduurzamen hun huis stap voor stap. Voor iedereen geldt: het is belangrijk om eerst in beeld te krijgen wat je zelf wilt en wat er mogelijk is in je huis.

De energiecoach en je online Hoomdossier helpen je om dit in beeld te krijgen. Vervolgens kun je zelf aan de slag, of het laten doen.

Offerteservice lokale bedrijven

Als je wilt, kun je gebruik maken van onze offerteservice. Een extra kwaliteitsbewaking van BrummenEnergie in samenwerking met lokale en regionale bedrijven. Handig voor jou als bewoner: je houdt zelf de regie over de offerte en de opdracht. Wij kijken mee en bewaken de kwaliteit.

Aan de slag

Is voor jou al duidelijk wat wat je wil gaan doen?
Kies dan hieronder wat voor jou van toepassing is en wij leggen uit hoe we je daarbij kunnen helpen.

je koophuis
Als energiecoach bekijk ik samen met jou je huis, je energiegebruik én je woonwensen. Hay Verstappen
je koophuis De energiecoach kan met je meekijken

Alle daken zon

Vraag hier je offerte aan bij lokale bedrijven

Flink besparen op je energierekening

Zonnepanelenactie

Met zonnepanelen kun je nog steeds flink besparen op je energierekening. Zelf energie opwekken met zonnepanelen is juist nu betaalbaar en klimaatvriendelijk.

Gemeente Brummen en BrummenEnergie organiseren daarom samen deze actie met veel goede informatie en met de aankoop van zonnepanelen in samenwerking met lokale leveranciers.

mét handig stappenplan

Stappen zetten voor een duurzaam huis

Wat is handig voor mijn huis? De energiecoach helpt je verder. Een informatief gesprek over je huis, je energiegebruik en je woonwensen. Hij denkt met je mee en geeft overzicht. Met het online Hoomdossier: met handig stappenplan voor je huis.

je koophuis Energiecoach

Energiecoach bij je thuis

Ontvang gratis advies en een stappenplan

financieel een slimme investering

Zonnepanelen kopen?

Met zonnepanelen kun je zelf energie opwekken en daarmee flink besparen op je energierekening. Zelf energie opwekken is ook nog beter voor het milieu. Zonnepanelen kopen? Brummenenergie helpt je verder.

En voor de duidelijkheid: we ontvangen daar geen provisie voor! Ons belang is dat de maatregelen goed worden uitgevoerd en bewoners tevreden zijn.

je koophuis Zonnepanelen

Zelf je energie opwekken

Zonnepanelen zijn ook financieel een slimme investering

samenwerking met lokale en regionale bedrijven

Vraag advies of een offerte aan

Zoek je een bedrijf om je klus uit te voeren? Vraag dan je advies of offerte aan via onze coöperatie. We werken samen met lokale en regionale bedrijven waarmee we afspraken hebben gemaakt: binnen 10 werkdagen maken ze een afspraak en ze leveren kwaliteit.

Zodra je de offerte aanvraagt, selecteren wij een geschikt bedrijf. Dat neemt contact met je op zodat jullie een afspraak kunnen plannen voor een bezoek aan je woning. Je ontvangt dan een offerte op maat.