samen doen

Beweging van positieve energie


doe mee en draag bij

samen doen

Duurzame energie die we zelf en samen opwekken, waar we zelf zeggenschap over hebben, en die betaalbaar is. Daar doen we het voor. Samen werken we ook aan energiebesparing. Want energie die je bespaart, hoef je ook niet meer op te wekken. Zo werken we aan een duurzame toekomst. We wachten niet af. Nederland fossielvrij maken, doen we nu!

Duurzaam leven

Brummen Energie is een energiecoöperatie van en voor actieve mensen. Zonder winstoogmerk willen we samen, dichtbij huis, het verschil maken. Als lid beslis en denk je mee in onze coöperatie. Vind je een duurzame leefomgeving belangrijk? Sluit je aan bij onze coöperatie en doe mee op een manier die bij jou past.

samen doen
Zo werken we aan een duurzame toekomst. We wachten niet af. Hans Versloot

Benieuwd waar we voor staan?

Waarom lid worden?

Er zijn verschillende redenen waarom je je zou kunnen aansluiten bij een BrummenEnergie:

 1. Duurzaamheid: BrummenEnergie heeft als doel om duurzame energie op te wekken. Door je aan te sluiten bij BrummenEnergie draag je dus bij aan de verduurzaming van de energievoorziening.
 2. Zeggenschap: Als lid van BrummenEnergie heb je inspraak in beslissingen die genomen worden over bijvoorbeeld de productie van energie of de investeringen die worden gedaan.
 3. Maatschappelijke betrokkenheid: Door je aan te sluiten bij BrummenEnergie draag je bij aan de lokale gemeenschap. We zijn gericht op het versterken van de lokale economie en het bevorderen van sociale samenhang.
 4. Educatie: BrummenEnergie kan ook educatieve activiteiten organiseren om leden en de gemeenschap te informeren over duurzame energieproductie en -gebruik.
Bijdragen en besparen op kosten

Sluit jij je ook aan?

Kortom, door je aan te sluiten bij BrummenEnergie draag je niet alleen bij aan de verduurzaming van de energievoorziening, maar kun je ook besparen op kosten, heb je zeggenschap over beslissingen en draag je bij aan de lokale gemeenschap en educatie.

Woning verduurzaamd? Help uw buurtgenoten op weg!

Woning verduurzaamd? Help uw buurtgenoten op weg!

Heeft u uw woning verduurzaamd met dakisolatie, een warmtepomp, HR++ glas of eenandere duurzame maatregel? Met uw ervaringen kunt u

Om huurders in gemeente Brummen met een laag inkomen te helpen met energie besparen zoeken wij klushulpen. 

Om huurders in gemeente Brummen met een laag inkomen te helpen met energie besparen zoeken wij klushulpen. 

Ben jij iemand die handig is en die het leuk vindt mensen te helpen energie te besparen? Heb je 2

BrummenEnergie is een energiecoöperatie

Zonder winstoogmerk

Inwoners en bedrijven in de gemeente Brummen kunnen lid worden van de coöperatie of ook onze energie afnemen. Als lid kun je deelnemen aan de opwekprojecten. We hebben geen winstoogmerk. De inkomsten worden besteed aan nieuwe lokale duurzame projecten waar in veel gevallen ook de inwoners, scholen en organisaties kunnen participeren.

 • 2
  jul

  Informatieavond Zonnepanelenactie | Brummen

  19:30 tot 21:00, Plein 5, Graaf van Limburg Stirumplein 5 | Brummen

 • 3
  jul

  Informatieavond Zonnepanelenactie | Eerbeek

  19:30 tot 21:00, Tjark Riks Centrum, Derickxkamp 2a | Eerbeek

 • 8
  jul

  Algemene ledenvergadering BrummenEnergie

  19:30 tot 22:30, Vroolijke Frans, Knoevenoordstraat 51 in Brummen