Energiecoach

Energiecoach


stappen zetten voor een duurzaam huis

Energiecoach

Wat zijn jouw woonwensen?

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Wat zijn jouw wensen? En waar moet je beginnen? De energiecoach helpt je verder.

Huis, energiebruik én wensen

De energiecoach bekijkt samen met jou je huis, je energieverbruik én je wensen. De coach geeft je informatie en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Hij legt uit welke stappen geld opleveren, wat comfort scheelt en hoe je je energieverbruik vermindert. Da’s wel zo handig om te weten; zeker als je plannen hebt voor onderhoud, renovatie of verhuizen.

Wat kun je zelf alvast doen?

Het HOOMdossier krijg je binnen enkele dagen na aanmelding voor de energiecoach. Daarmee kun je zelf al aan de slag: Je kunt het jaarverbruik van gas en elektra- en de belangrijkste kenmerken van je woning invullen. Je kunt ook aangeven welke zaken je aan jouw woning wilt veranderen. Dan volgen vragen over isolatie, glas en verwarming. Die vragen kun je zelf invullen, maar dat kun je ook door de coach laten doen.

Energiecoach
Niels en Saskia maakten kennis met de energiecoach: “Vrijblijvendheid van energiecoaches is waardevol” Niels en Saskia
Het HOOMdossier krijg je direct

Energiecoach aanvragen

Meestal neemt een energiecoach binnen een week contact met je op om een afspraak te maken. Het HOOMdossier krijg je wel direct, enkele dagen na aanmelding voor de energiecoach. Daarmee kun je zelf al aan de slag: het geeft je meteen een eerste overzicht en een stappenplan.
De energiecoach vult dit dossier verder aan na het huisbezoek.

Energiecoaches

Meer portretten
Wim Ellenbroek
Wim Ellenbroek
Wilco Kettelarij
Wilco Kettelarij
Bernhard Pluim
Bernhard Pluim
Gerrit Busweiler
Gerrit Busweiler
Henk van Zomeren
Henk van Zomeren
Gerrit Holdijk
Gerrit Holdijk
Frank Bartelds
Frank Bartelds
Jan Ek
Jan Ek
Jan Hulskotte
Jan Hulskotte

Adviseurs en bedrijven

Heb je specialistische vragen? Naast energiecoaches heeft BrummenEnergie de beschikking over adviseurs. De energiecoach kan altijd navraag doen bij één van deze adviseurs. Soms is nader onderzoek nodig. Via ons kun je betaald advies aanvragen bij een van de adviseurs.

Offerteservice

Zoek je daarna een bedrijf om je klus te laten uitvoeren? BrummenEnergie kan een offerte voor je aanvragen bij een bedrijf in of rondom de gemeente Brummen. We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan betrouwbare bedrijven, die kwalitatief goed werk leveren volgens afspraak. Deze dienst leveren wij zonder winstoogmerk.

1

HOOMdossier

2

Energiecoach bij je thuis

3

Specialistisch advies (indien nodig)

4

Aanvragen offerte

5

Uitvoeren maatregel