Warmtebeeldinspectie

Warmtebeeldinspectie (gratis quick scan in combinatie met een gratis energiecoach gesprek)


Meerdere beelden en rapport

Warmtebeeldinspectie

Met een warmtebeeld kun je zien waar in je woning de warmte weglekt. Bij onze betaalde warmtebeeldinspectie krijg je een warmtebeeld van diverse delen van je huis, met uitleg en een duidelijk rapport.

De warmtescan wordt steeds vaker ingezet om te zien waar het huis warmte verliest en waar nog isolatiemogelijkheden zijn. Het interpreteren van de beelden is nog niet zo eenvoudig. Daarom kun je bij BrummenEnergie een betaalde warmtebeeldinspectie aanvragen. Die geeft je:

  • Goede warmtebeelden van de plekken naar keuze (bijv. voorgevel, aanbouw, zolder, voordeur, etc.)
  • Zo mogelijk duidelijke gevolgtrekkingen: waar kun je nog isoleren?
  • Een helder rapport met resultaten en aanbevelingen in je mailbox.

Warmtebeelden kunnen alleen gemaakt worden bij koud weer: er moet genoeg verschil in temperatuur zijn tussen buiten en binnen. Daarom plannen we de bezoeken van oktober tot en met maart.

Prijzen

Een quick scan in combinatie met een gratis energiecoachbezoek is gratis. Als daaruit volgt dat er een uitgebreide warmtebeeld inspectie gewenst is, wordt daarvoor een vergoeding gevraagd van € 50,-

Heb je vragen over specifieke plekken? De warmtebeeld inspectie maakt duidelijk wat je extra kunt isoleren en waar je nog energie kan besparen. Meld je aan dan komen we langs (van oktober – maart).

Een warmtebeeld inspectie is heel eenvoudig door boven in deze pagina te klikken op warmtescan aanvragen, dan kom er een pagina om een energiecoach gesprek aan te vragen.