Duurzaam en betaalbaar

Alweer een paar jaar rijd ik een elektrische auto. Daarnaast hebben we onlangs extra zonnepanelen op het dak gelegd. We koken elektrisch en ons huis is vrijwel helemaal van het gas af. Verder proberenb we simpelweg op allerlei manieren energie te besparen. Goed bezig? Dat hoor je mij niet zeggen. Want ik resliseer me hoe bevoorrecht ik ben dat ik dit zomaar kan doen.

Zeker met de huidige energieprijzen ligt het verduurzamen van je woning voor de hand. Maar veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen. En heel belangrijk: waar ze het geld vandaan moeten halen. Er zijn diverse stappenplannen, meer en soms ook minder praktische tips, subsidiepotjes, aantrekkelijke leningen… Logisch dus als je door de bomen het bos ie meer ziet.

Ik vind dat iedereen moet kunnen meedoen en bijdragen aan een duurzame toekomst. Jong en oud, met een hoog of een laag inkomen. Twijfel daarom niet en vraag een energiecoach om advies over verwarming en isolatie van je huis. Energiecoaches zijn er voor alle inwoners. Ze lopen mee door je huis en kijken waar en hoe je energie kunt besparen. En hoe je dit aanpakt.

Een afspraak plan je via deze site of kijk op de agenda voor tijden en locaties van de inloopspreekuren.